Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: zauspehi
Категория: Забавление
Прочетен: 44574
Постинги: 26
Коментари: 4
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.06.2023 16:03 - Как се постига психическа независимост
Автор: zauspehi Категория: Спорт   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.11.2023 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте скъпи читатели,


Когато човек е психически независим, той чувства безкрайна свобода.

Всичко, от което се нуждаем, за да живеем пълноценно, да мислим по-позитивно и да се усещаме добре в собственото си тяло, това и психическата независимост. Психически независимият човек е по-самоуверен, по-толерантен, по-спокоен и по-щастлив.

Хората са психически зависими от много неща- от други хора, от интимна връзка, от пороци, дори от предмети и животни, от суеверия /суеверието е страх и невежество/, от фобии и т. н. Тези ограничения са придобити от начина по който са ви отгледали, от генетични следствия, от кармични следствия и т. н.

Всеки човек може да освободи психиката си и да стане психически независим. Психически независимият човек мисли позитивно, чувства се добре в кожата си и е в пълна хармония с обществото и природата.

Той има стил и елегантна класа. Той вярва, че има право да се чувства добре и да изглежда красив, без значение от възрастта, религията, расата или социалната среда.

Затова психически независимия човек се грижи за себе си и се стреми към върхови успехи. Зарежда се от прекрасни събития, които сам предизвиква като търси - например празнува всички поводи, малки и големи със специален подарък, дори и без повод.

Психически независимия човек има младежки дух и разпространява около себе си вибрациите на радостта и щастието. Чувства се жив във всеки момент. Може в полунощ да си направи чай и да го изпие със сладки. Често опитва нещо различно. Позволява си да живее по собствени правила, които са добри за него и за всички хора. Той създава правилата.

Психически независимия човек не се влияе от хората, които не го одобряват. За него по-важно е, той сам да се одобрява, затова първо се грижи за собствените си потгребности и по този начин се чувства напълно свободен.

Всичко се променя и всичко е поправимо. Търсете промяната, за да станете психически независими и да творите собствения си живот, като не допускате външно влияние и само вашето собствено мнение да определя живота ви.

За да станете психически независим ими сигурни начини, които са безплатни и се отделя малко време, само че трябва да се правят постоянно и дълго време, докато не почувствате, че сте постигнали психическа независимост.

Начините за постигане на психическа независимост са описани в книгата "Щастието е в мен".

Тази книга показва кои са точните избори и действия, за да постигате психическа независимост.

В момента книгата е на промоция и цената е 20 лв.

до изчерпване на промоционалната бройка.


Може да видите книгата като напишете
 в гугъл:  Книгата "Щастието е в мен"

или

напишете телефон в бърза поръчка в следния сайт: https://book.r-bg.eu/



Благодаря на всички, които прочетоха този постинг.


Росица Първанова

Тел: 064 801 499, 089 853 9962, 087 837 8125

E-mail: romancebg@abv.bg






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене